Lone Star Western Stable

Lone Star Western Stable

Welkom bij handel- en trainingcentrum Lone Star Western Stable

Lone Star Western Stable richt zich op western riding. U kunt bij ons centrum terecht voor verschillende soorten rijlessen, pensionstalling en allerlei leuke activiteiten.

Voor zowel beginnende als gevorderde ruiters bieden wij een programma op maat. Ook als u jaren dressuur heeft gereden en eens wat anders wilt proberen staan wij voor u klaar. Tevens bieden wij regelmatig paarden te koop aan.

Lone Star Western Stable is aangesloten bij de FNRS en is in het bezit van 2 sterren en van het Certificaat Veilig Paardrijden.

Lone Star Western Stable heeft zich in 2001 in Alphen aan den Rijn gevestigd en heeft zich ontwikkeld tot allround western handel- en trainingcentrum met momenteel circa 35 paarden en pony’s.

Lone Star Western Stable richt zich op alle takken van westernsport. Naast rijlessen worden regelmatig clinics en trainingen verzorgd door onze eigen medewerkers of ‘gastdocenten’. Ook worden vele activiteiten georganiseerd; zoals buitenritten, spelletjesdagen, ponykampen, gezellige feesten en wedstrijden. Elk kwartaal komt ons eigen clubblad “De Sliding” uit, met veel informatie en leuke onderwerpen. Download hier de laatste Sliding!

Lone Star Western Stable heeft de beschikking over diverse voorzieningen:
• een binnenbak 10 x 20 meter
• een gedraineerde buitenbak van 20 x 40 meter
• een gezellige kantine met zicht op de binnenbak
• diverse poets- en spuitplaatsen
• loopstal
• paddocks
• en een kraamstal waar de merrie in alle ruimte haar veulen kan krijgen.

Onze paarden zijn gehuisvest in drie typen boxen: geschikt voor de kleinste pony’s tot grootste paarden. Deze boxen zijn tevens te huur als pensionstalling.

Binnen een beperkte tijd hopen wij te beginnen met de bouw van een uitbreiding van ons complex, achter de al bestaande stallen: een grote binnenbak met kantine, een buitenbak en paddock, solarium voor de paarden met een warmwater spuitplaats.

Heeft u vragen over onze voorzieningen? Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag meer informatie.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De paarden-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Lone Star Western Stable
Gnephoek 42
2401LP Alphen aan den Rijn

+31 (0)172 414211

Deel deze pagina

Lone+Star+Western+Stable img