Hippisch Centrum Boeyenkamp

Hippisch Centrum Boeyenkamp

Hippisch Centrum Boeyenkamp is een familiebedrijf, gerund door de fam. Van Dijk, dat door de jaren heen een schitterende accomodatie is geworden, goedgekeurd door de FNRS met 3 sterren. Van een eenvoudige buitenbak in 1979 is het complex nu uitgegroeid tot twee rijhallen, ruime pensionstallen, buitenbak en een springweide voor springconcoursen.
De dressuur en springlessen worden prive en in groepsverband gegeven door vakbekwame instructeurs die zorgdragen voor veiligheid en een gezellige sfeer. Met onze medewerkers willen wij de jonge en oudere ruiters en menners een professionele begeleiding geven. Dit alles vanuit de gedachte dat inspanning ook ontspanning mag zijn.
Na het rijden lekker luieren en genieten van het weidse uitzicht vanaf het terras onder het genot van een kopje koffie, pilsje of frisdrank,.
De kinderen kunnen vrijuit ravotten op de ruime grasvelden of in hun eigen hoek kijken naar videofilms over de ruitersport..
Op de minicamping vindt U rust, eventueel meegebrachte paarden krijgen een plaats in de vakantiestalling. De ruimte rond het bedrijf en de prachtige locatie vlakbij het IJsselmeer maken Boeyenkamp een uitstekende plek om te verblijven.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De paarden-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Hippisch Centrum Boeyenkamp
Sotterumerdijk 15
8753JA Cornwerd

+31 (0)515 231315

Deel deze pagina

Hippisch+Centrum+Boeyenkamp img