Manege Gasselte

Geopend tot 18.45

paardenbedrijven - Manege Gasselte - kaartoverzicht

Manege Gasselte

Manege Gasselte is gelegen aan de rand van het Drentse dorp Gasselte, boven op de Hondsrug. Een echt familiebedrijf, al bestaand sinds 1978.
Gasselte maakt deel uit van de gemeente Aa en Hunze en is zo'n echt typisch Drents dorp gelegen in een schitterende bosrijke omgeving.
Naast een overdekte rijhal beschikt Manege Gasselte over:
* diverse buitenmaneges,
* 16 ha veilig en goed weiland,
* springweide,
* 80 stallen en
* ongeveer 35 manege paarden en pony's
* Pleisterplaats voor huifkarren!
* luxe en een low budget bed & breakfast.

Manege Gasselte grenst aan de beroemde Drentse Staatsbossen, een van de weinige gebieden in Nederland met nog zeer veel natuur. Het is vooral die ongereptheid, de uitgestrekte bossen, heide, zandverstuivingen en cultuurlandschappen die Drenthe zo bijzonder maken.
Je kunt er uren doorbrengen zonder in steden of industriegebieden terecht te komen. Mede door het uitgebreide netwerk van fiets-, wandel- en ruiterpaden is Drenthe een ideale plek voor een sportieve vakantie.

In de directe omgeving bevindt zich een (gratis toegankelijk) prachtig natuurbad met zandvlakte, diverse restaurants, midgetgolf, luxe hotels, een boomkroonpad en de winkelkernen van Gieten en Borger.
Manege Gasselte is direct gelegen aan meer dan 90 km. ruiterpad, dwars door de al eerder genoemde Staatsbossen.

BOSRITTEN te paard, in mooi Drenthe.
Uiteraard zijn er weer alle dagen bosritten, speciaal ook voor vakantiegangers. Zowel met beginners als gevorderden gaan wij dagelijks het bos in! Voor echte beginners een rustig staprondje, voor meer gevorderde ruiters en amazones gaan wij de staatsbossen in voor een rit van 1, 2, 3 uur, of maken we zelfs dagtochten inclusief picknick. Een kopje koffie hoort standaard bij uw rit. Ook in de herfst en winter, wanneer het extra mooi kan zijn in het bos, gaan wij graag met u op pad. Jong of oud, iedereen is van harte welkom.
Belt u ons even voor info of een afspraak, tel.; 0599-564881. Normaal gesproken is er dezelfde dag nog een plekje voor u. Langskomen om een afspraak te maken is natuurlijk nog veel leuker! Op ons vier sterrenbedrijf gaan kwaliteit, plezier, en paarden welzijn hand in hand. Voor de prijs hoeft u het niet te laten!!! Vanaf 14,- per uur nemen wij u mee op de rug van een van onze brave, goede, fijne paarden of pony's.

Services

  • Voltige
  • Arrangementen / (kinder)feesten
  • Buffeten

Openingstijden

Open
Sluit om 18.45
maandag8.00 - 22.30
dinsdag8.00 - 22.30
woensdag8.00 - 23.00
donderdag8.00 - 18.00
vrijdag8.00 - 22.30
zaterdag8.00 - 19.00
zondag8.00 - 18.45

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De paarden-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Manege Gasselte
Lutkenend 19/A
9462PN Gasselte

+31 (0)599 564881

Deel deze pagina

Manege+Gasselte img