Manege De Groene Heuvel

Manege De Groene Heuvel

Pensionstal en manege VarioHippiQue ligt aan de rand van recreatiegebied Spaarnwoude, vlakbij Velsen-Zuid en is zeer goed bereikbaar via de A9.

Niet alleen is de manege makkelijk te bereiken, we zitten in Spaarnwoude op een geweldige plek! Spaarnwoude is een prachtig natuurgebied met ongeveer 80 km aan ruiterpaden.

Op VarioHippiQue richtten wij ons op de wedstrijdruiters maar ook de recreatieruiter. Naast de dressuurwedstrijden die in de weekenden georganiseerd worden is er voor onze manege en pensionklanten ook de mogelijkheid om buiten te rijden in Spaarnwoude. Ook ben je met de auto + trailer maar 15 minuten onderweg naar het strand van IJmuiden.

Boven de kantine van de manege is een winkeltje dat zich gespecialiseerd heeft in tweedehands ruitersportartikelen. Het winkeltje is tijdens evenementen geopend. Heeft u een tweedehands ruitersportartikel dat u wilt verkopen? Wij kunnen het proberen te verkopen voor u....

Services

  • Er is de mogelijkheid om in onze bar feesten of partijen te organiseren

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De paarden-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Manege De Groene Heuvel
Amsterdamseweg 30
1981LE Velsen-Zuid

+31 (0)255 711188

Links

Website
-

Deel deze pagina

Manege+De+Groene+Heuvel img