Manege Molenruiters

Manege Molenruiters

Manege Molenruiters in Vrouwenparochie is dé manege in het Bildt en omstreken. Al sinds 1966 is manege Molenruiters het ontmoetingspunt voor paard- en ponyliefhebbers.

Iedereen die graag wil pony- of paardrijden zal zich bij ons direct thuis voelen. Als je een eigen paard of pony hebt kun je deze gerust meenemen, maar ook als je geen eigen paard of pony hebt ben je bij ons van harte welkom. De manege beschikt over diverse pony’s en paarden die voor zowel beginners als gevorderden geschikt zijn.

Onze lessen worden verzorgd door gekwalificeerde en gemotiveerde instructeurs met ruime praktijkervaring die zowel dressuurles als springles geven.
Daarnaast geven wij in samenwerking met de “Stichting ter bevordering Paardrijden Gehandicapten Leeuwarden en omstreken” speciale lessen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Meer informatie hierover kun je lezen op www.spgleeuwarden.nl

Naast de lessen organiseren we ook regelmatig leuke activiteiten zoals onderlinge dressuurwedstrijden, springwedstrijden, een sinterklaasfeest voor de jongsten en een jaarlijkse buitenrit voor jong en oud die wordt afgesloten met een erg gezellige barbecue.

Manege Molenruiters is de thuisbasis van de stichting Molenruiters, de Landelijke Rijvereniging Molenruiters en de ponyclub Molenwieken.

Sinds 2008 is manege Molenruiters aangesloten bij de Stichting Veilig Paardrijden (SVP). Na een grondige beoordelingsronde heeft de SVP het veiligheidscertificaat Veilig Paardrijden toegekend aan onze manege. Hierdoor heeft u de zekerheid dat onze accommodatie aan de laatste veiligheidseisen voldoet.

Onze manege heeft de beschikking over twee ruime rijhallen en een ruime rijbak in de buitenlucht. Daarnaast kunt u in onze kantine altijd terecht voor een gezellig praatje en kunt u onder het genot van een drankje genieten van de rijkunsten van mede paardenliefhebbers.

Services

  • Huisregels
  • Rijbaanregels

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De paarden-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Manege Molenruiters
Middelweg-Oost 9
9077SB Vrouwenparochie

+31 (0)518 401769

Deel deze pagina

Manege+Molenruiters img