De Eendracht Manege

De Eendracht Manege

Manege De Eendracht in Vrouwenpolder is al ruim veertig jaar een gerenommeerd manegebedrijf in Zeeland. Prachtig gelegen in een bosrijke omgeving en direct aan het strand.
De manege is voorzien van een riante foyer waar u onder het genot van een hapje en een drankje het uitzicht geniet in de twee binnenhallen die de manege rijk is.
Rondom de manege treft u een tweetal mooi aangelegde terrassen aan, die u uitzicht bieden over het concoursveld en de buitenrijbanen.

Mocht u willen leren paardrijden, of u kunt al paardrijden en wilt u wekelijks komen lessen kan dat op de manege. Zowel voor kinderen vanaf zes jaar als voor volwassenen geven wij paardrijlessen.
U kunt op een manegepaard rijden maar natuurlijk kunt u ook met uw eigen paard een lesje nemen. Er wordt les gegeven door gediplomeerde instructrices.
Voor de beginners geven wij halfuurs-lessen, daarna zijn er lessen van een uur waarvoor u ook een tienrittenkaart kunt kopen. Als u liever een privéles heeft kan dat.

Als u uw verjaardag, bruiloft of een ander feest wilt vieren bent u op de manege van harte welkom. Een ruime nieuwe foyer, een mooi groot terras en ruime parkeermogelijkheden bieden de perfecte locatie voor een feest.
Als uw kinderen zin hebben in een leuk kinderfeestje bent u bij ons aan het goede adres! Wat is er leuker voor uw kind om met de pony's te spelen en daarna een poosje te rijden. Als de kinderen aankomen, beginnen we natuurlijk met de cadeautjes uit te pakken met taart en limonade. Daarna gaan we naar de pony's om deze te poetsen en te verwennen. Als ze helemaal schoon zijn beginnen we met de rijles. Altijd erg leuk en spannend zeker voor degenen die nog nooit hebben gereden. Als de pony's weer op stal staan en naverzorgt zijn, gaan we nog lekker eten in de foyer als afsluiter, als er dan nog tijd over is hebben we nog een leuke speurtocht in petto.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De paarden-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

De Eendracht Manege
Rijkebuurtweg 8
4354SE Vrouwenpolder

+31 (0)118 591384

Links

Website
-

Deel deze pagina

De+Eendracht+Manege img